En kär vän

Jag fick ett riktigt brev från en kär vän, ett brev som är alldeles för fint för att svara på genast. Jag måste tänka och känna och välja ut orden med omsorg. Så länge kan jag inte låta bli att skvallra om något hon skrev:

Jag hatar badhus, de är äckliga och luktar konstigt och man får andras hår mellan tårna och dessutom så är det alltid för kallt överallt – i luften, i bastun, i vattnet! Din blogg är motsatsen till ett badhus. Jag älskar den, den luktar gott och är fin. Du tappar lagom med hår och inget fastnar mellan mina tår. Det är varmt överallt, tillräckligt för att man ska mjuka upp sina frusna leder. Därför går jag aldrig på badhus, och läser alltid din blogg.

Jag tror inte jag har fått en så vacker komplimang nånsin. Jag saknar dig Martina. Ditt bultande hjärta och ditt oslagbara driv. Hela stan saknar dig, ska du veta.

Annonser

2 svar to “En kär vän”

  1. Johan Says:

    En sån vän borde alla ha, minst en. Fin smittsam bild. Rolig också. För ditt hår har lagt sig så det ser ut som att du börjat suga in hela hennes kind i munnen. Kanske också ett sätt att ge och ta energi från varandra :)

  2. En kär väns vän Says:

    Men hörredu! Du är allt en snäll en. Tur att man har så snälla vänner som du som komplimerar en och har sig. Jag rodnar och blir glad som ett barn. Finis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: